Under hösten kommer OK Indrivning att fortsätta sin verksamhet under namnet B2 Impact

OK Indrivning Ab byter sitt namn till B2 Impact Oy den 1.10.2024. Framst återspeglas förändringen i ett nytt utseende, våra tjänster kommer att förbli oförändrade.  Företaget har sedan 2012 varit en del av B2 Impact Group och fortsätter nu sin resa under samma varumärke. Syftet med förändringen är att samla B2 Impact Groups verksamhet i […]

The new B2 Impact brand will be launched on 1.10.2024.

OK Indrivning Ab byter sitt namn till B2 Impact Oy den 1.10.2024. Framst återspeglas förändringen i ett nytt utseende, våra tjänster kommer att förbli oförändrade. 

Företaget har sedan 2012 varit en del av B2 Impact Group och fortsätter nu sin resa under samma varumärke. Syftet med förändringen är att samla B2 Impact Groups verksamhet i olika länder under samma brändet.    

”Vi är glada över att få arbeta ännu närmare som en del av B2 Impact -gruppen. Vi är fast beslutna att fortsätta att vara er betrodda partner. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap när vi går in i denna nya era som B2 Impact”, säger Jennie Ollila, som fortsätter som VD. 

VD Jennie Ollila
Jennie Ollila, som fortsätter som VD, gläder sig åt den nya fasen i bolagets historia.

B2 Impact, som är noterat på Oslobörsen, är ett av de ledande europeiska kredithanteringsföretagen och har mer än 1 700 anställda i över 20 länder i Europa.

Ollila betonar att B2 Impact-varumärket är i linje med våra gemensamma värderingar och mål. Det nya varumärket understryker att koncernens verksamheter i olika länder är fast beslutna att arbeta tillsammans på ett gemensamt strategiskt, operativt, kommersiellt och kulturellt sätt. 

OK Indrivning har varit en pionjär inom kundorienterad indrivning i Finland. Kundnöjdheten följs upp genom sms-enkäter. Under 2024 har OK Indrivnings kundnöjdhet varit så hög som 8,9 på en skala från 0–10. En utmärkt kundbetjäning är för oss även i fortsättningen en hjärtesak trots namnändringen.